'Zidane wacht CL-tweeluik af voor hij trainer van PSG wordt'

1 februari 2022, 18:49

Mauricio Pochettino staat onder druk bij Paris Saint-Germain, maar hij mag in ieder geval nog een aantal weken voor de spelersgroep staan. Niet omdat het bestuur hem een extra kans gunt, maar omdat zijn beoogde opvolger op dit moment niet wil starten.

Sinds Zinedine Zidane weg is bij Real Madrid wordt de succescoach al gelinkt aan een overstap naar Parijs, waar Pochettino tot dusver niet heeft kunnen overtuigen. Maandagavond werd hij door OGC Nice nog uit de Coupe de France geknikkerd na strafschoppen. Het lijkt het moment te zijn om de trainer na deze teleurstelling de laan uit de sturen, maar Zidane wil nog niet beginnen aan het avontuur in het Parc des Princes.

Telefoot en AS weten dat Zidane pas wil beginnen na het Champions League-tweeluik met Real Madrid, dat deze maand op het programma staat. De ploegen spleen in de achtste finale van het toernooi om een plek in de volgende ronde. De trainer wil zijn oude liefde niet meteen pijn doen, maar zou aan de andere kant ook niet meteen met een smetje willen beginnen als hij nu al uitgeschakeld wordt. Daarom wacht hij liever tot na de confrontaties.

De Fransman wist in Madrid meerdere keren de Champions League te winnen en moet dat kunstje in Parijs gaan herhalen als hij wordt aangesteld. Waar PSG dit seizoen kan beschikken over Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé lijkt de laatste aan het einde van deze voetbaljaargang zo goed als zeker te verkassen naar Real, de oude club van Zidane.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen