Roberto Carlos naar kelderklasse: "Paar douches doen het niet"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 februari 2022 – Roberto Carlos maakt zijn rentree op de Europese velden voor één wedstrijd. De vleugelverdediger met een verleden bij Real Madrid komt voor vijf pond het Engelse elftal Bull In The Barne United versterken. De 48-jarige Braziliaanse oud-voetballer bood zijn diensten aan via eBay, waarbij een loterij werd georganiseerd.

Roberto Carlos naar kelderklasse: "Paar douches doen het niet"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ploegen konden een lot van vijf pond kopen om kans te maken op de prijs en die eer ging dus naar de Engelse ploeg, dat uitkomst in de Shrewsbury and District League, in de kelder van het zondagvoetbal. Spits Matthew Brown kon het in gesprek met BBC Shropshire nog niet helemaal geloven, erkende hij. "Iemand uit ons team zei dat we de gok moesten nemen, maar dat was meer voor de grap. Toen onze trainer het nieuws bekend maakte, konden we het echt niet geloven. We dachten dat het een grap was."

De oud-voetballer van Real Madrid gaat een zware middag tegemoet, zo vertelt de aanvaller met een knipoog. De luxe uit Madrid is namelijk ver te zoeken. "Een paar douches doen het niet en de kleedkamer ziet er niet hetzelfde uit als in het Bernabéu. Daarnaast hebben we ook niet zoveel supporters. Sterker nog, het zijn er eigenlijk maar twee plus de linksback, die nu moet toekijken omdat Carlos meespeelt. Roberto is toch van een ander niveau, als is onze vaste vleugelverdediger ook top."

De Braziliaan stond bekend om zijn fenomenale vrije trap, maar het is de vraag of hij die nog in de benen heeft én überhaupt mag showen als hij zijn voetbalschoenen voor deze ene keer weer aantrekt. "Er zijn wel een paar jongens die zeker weten dat ze een betere vrije trap hebben", besluit Brown.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd