Peter Bosz mag hopen op oude bekenden bij Lyon

3 februari 2022, 09:52

Peter Bosz kan in de zomer mogelijk twee nieuwe spelers begroeten, die een verleden hebben bij Olympique Lyonnais. De Franse subtopper wil Alexandre Lacazette en middenvelder Corentin Tolisso terughalen naar het Groupama Stadium. Beide spelers komen uit de jeugdopleiding van de club en zijn in de zomer transfervrij op te pikken.

Dat meldt L'Équipe. Lacazette staat momenteel onder contract bij Arsenal, maar heeft maar een verbintenis tot het einde van dit seizoen. De aanvaller is inmiddels 31 jaar en kan na vijf jaar weer terugkeren naar zijn oude liefde. Hetzelfde geldt voor Tolisso, die bij Bayern München bezig is aan de laatste maanden van zijn contract. Ook hij kan na vijf jaar zijn rentree maken in Lyon.

Vincent Ponsot, technisch directeur van de club, doet tegenover het medium niet geheimzinnig over de interesse voor het tweetal. Hij erkent dat er zelfs al contact is geweest met de 27-jarige Tolisso, die in totaal tien jaar bij Olympique Lyonnais heeft rondgelopen. "We hebben altijd contact gehouden. Wij zien dat hij volwassener is geworden."

Eigenaar Jean-Michel Aulas windt er ook geen doekjes om. "We zullen er alles aan doen om ze terug te halen", is zijn duidelijke antwoord op de vraag of de interesse serieus is. Hij richt zich vooral tot de Franse spits. "Lacazette is altijd interessant voor ons. Kijk alleen al wat hij hier heeft laten zien in zijn eerste periode."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen