Willem II haalt oude bekende binnen om degradatie te vermijden

3 februari 2022, 18:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Willem II heeft twee dagen na het sluiten van de transfermarkt alsnog een slag geslagen. De transfervrije Daniel Crowley (24) moet de Tilburgers helpen in de strijd tegen degradatie. Hij tekent een contract voor anderhalf seizoen, waarbij er een cluboptie is opgenomen om zijn verbintenis met nóg een extra jaar te verlengen.

Dat heeft Willem II donderdagavond bekend gemaakt. De club liet eerder na het sluiten van de transfermarkt al weten dat er volop gekeken zou worden naar spelers zonder club, aangezien het niet geheel tevreden was over de aanwinsten die werden gehaald in januari. Tot dusver werden Jizz Hornkamp, Kilian Ludewig, Thijs Oosting en Wessel Dammers van buitenaf gehaald.

Daar tegenover stond echter het vertrek van John Yeboah en Kwasi Wriedt, waardoor trainer Fred Grim duidelijk uitsprak dat er nog versterkingen nodig waren om het vege lijf te redden in de Eredivisie. Met Crowley weet Willem II in elk geval welk vlees het in de kuip heeft: hij stond tussen 2017 en 2019 namelijk al onder contract in Tilburg.

Lees ookVergeten transfers: Seuntjens

Destijds werd Crowley verkocht aan Birmingham City, waarna hij via omzwervingen bij Hull City en Cheltenham donderdag dus is teruggekeerd bij Willem II. Heel succesvol waren zijn periodes in Engeland overigens niet. Eerder stond hij in Nederland ook onder contract bij SC Cambuur en Go Ahead Eagles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen