Boze Lingard komt met statement richting Manchester United

3 februari 2022, 23:19

Komt het nog goed tussen Jesse Lingard (29) en Manchester United? De buitenspeler was in de transferwindow duidelijk op weg naar de uitgang, maar mede door de onrust rondom Mason Greenwood, mocht hij uiteindelijk niet vertrekken. Om van die klap te herstellen, kreeg Lingard vrijaf, maar daar is de aanvaller helemaal niet van gediend.

Via Twitter heeft Lingard om die reden namelijk fors uitgehaald naar zijn werkgever. 'De club adviseerde mij om om persoonlijke redenen vrij te nemen', schrijft hij op zijn social media-account. 'Maar mijn hoofd is duidelijk en ik zal altijd professioneel zijn als ik word gevraagd. Ik zal altijd honderd procent geven', verduidelijkte hij.

Manager Ralf Rangnick erkende dat Lingard op weg was naar de uitgang – volgens Fabrizio Romano was hij heel hard op weg naar Newcastle United. Maar de Duitse coach wilde Lingard uiteindelijk houden, omdat het onzeker is hoe het met Greenwood gaat de komende maanden. Uiteraard was dat behoorlijk tegen het zere been van de speler in kwestie.

Lees ookIn opspraak geraakte Greenwood op borgtocht vrijgelaten

Dat Lingard voor het FA Cup-duel met Middlesbrough gepasseerd werd, komt dus zeker niet bij de speler zelf vandaan, zo is na het harde statement duidelijk geworden. Helemaal omdat dat een wedstrijd is waarin er mogelijk weer wat kansen op speeltijd waren voor Lingard. De teller staat dit seizoen op slechts veertien optredens, opgeteld nog geen 280 minuten voor The Red Devils.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen