Onana kan mislopen finaleplek maar moeilijk verkroppen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

4 februari 2022 – De teleurstelling is groot bij Kameroen na het mislopen van de finale op de Afrika Cup. André Onana vindt dat De Ontembare Leeuwen niet hebben gekregen waar zij recht op hadden.

Onana kan mislopen finaleplek maar moeilijk verkroppen

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De halve finale tussen Kameroen en Egypte leverde in de reguliere speeltijd en de verlenging geen doelpunten op, waardoor strafschoppen uitsluitsel moesten bieden. In de penaltyreeks misten Harold Moukoudi, James Lea Siliki en Clinton N'Jie, terwijl de Egyptenaren alles raak schoten.

"Het is lastig te verkroppen om er op deze manier uit te vliegen", sprak Onana na afloop met de pers. Volgens de Ajax-doelman was er maar één ploeg die het verdiende om door te stoten naar de eindstrijd. "Als je ziet hoe de wedstrijd verliep en hoe we hebben gespeeld… We hadden de wedstrijd onder controle en kregen meer kansen dan Egypte."

Ondanks dat het gastland - in de ogen van Onana - het betere van het spel had, zal Egypte tegen Senegal strijden om de eindzege. Kameroen wacht zaterdag de troostfinale tegen Burkina Faso. "Het doet pijn, maar we moeten vooruitkijken. Over twee dagen komen we weer in actie. Dan moeten we klaar zijn om de eer van het land te verdedigen", besloot Onana.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd