Corona bij Feyenoord; Slot geduldig met nieuwkomer Sandler

4 februari 2022, 16:18

Van het linkerrijtje van de Eredivisie was Feyenoord de ploeg met de meeste inkomende transfers tijdens de afgelopen window. In het komende duel tegen Sparta heeft trainer Arne Slot dus weer wat meer te kiezen. Wel ontbreekt aanwinst Philippe Sandler nog en is ook Reiss Nelson er niet bij.

Dat vertelde de trainer vrijdag tijdens zijn persconferentie. Nelson verliet de club eerder op de dag, omdat hij positief werd getest op corona. Het is tot dusver de enige besmetting, al zal de rest van de ploeg morgen nog eens getest worden. Naast Nelson ontbreekt dus sowieso ook aanwinst Sandler, die nog niet helemaal fit is. "Dat wisten we toen we hem aantrokken."

Over diens komst: "We wilden graag een extra verdediger. Dan is een kans als deze, mits hij fit is, voor beiden een win-winsituatie. We moeten hem niet te gehaast brengen, zodat hij ergens de komende weken klaar zal zijn om minuten te maken. We zijn al op zoek naar oefenwedstrijden in februari en maart. Idealiter maakt hij daarin zijn eerste minuten", citeerde RTV Rijnmond.

Over de transferwindow, waarin ook Patrik Wålemark, Cole Bassett, Jorrit Hendrix en Dermane Karim werden aangetrokken, is Slot tevreden. "We hebben nu twee windows heel veel spelers laten gaan en zeker niet meer geld uitgegeven dan de afgelopen jaren. Toch zijn we er kwalitatief weer sterker op geworden. Dat is denk ik de knapste prestatie."

Lees ook: Feyenoord schrijft Cole Bassett niet in voor Conference League

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen