Sangaré heeft stiekeme hoop: "Toch verder met Schmidt"

4 februari 2022 – De aankondiging van Roger Schmidt om na dit seizoen afscheid te nemen van PSV, verraste zowel de buitenwereld als zijn eigen spelersgroep. Zo ook Ibrahim Sangaré, al lijkt de middenvelder de hoop op een langer verblijf nog niet helemaal te hebben opgegeven. 

Sangaré heeft stiekeme hoop: "Toch verder met Schmidt"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Wat moet ik zeggen? We zijn allemaal verrast door de mededeling", begon Sangaré tegenover het clubkanaal van PSV. "We hopen dat hij zich nog bedenkt voor het seizoen afgelopen is, want hij is echt belangrijk voor de club. Hij heeft enorm veel gedaan voor PSV. We zijn verdrietig dat hij vertrekt. Dat is nu eenmaal zo, maar we hopen volgend jaar toch met hem door te gaan."

Lees ook: Schmidt verklaart vertrek bij PSV: "Heb loyaliteit getoond"

Afrika Cup
In ieder geval blijft Schmidt nog tot het einde van dit seizoen. Ook voor Sangaré is dat waar de focus weer ligt, nadat de Afrika Cup er voor zijn Ivoorkust na de achtste finale op zat. "Een geweldig toernooi", zo blikte de middenvelder terug. "Ik heb er heel veel plezier aan beleefd, al had ik natuurlijk graag met de cup terug willen keren."

Die prijs gaat komende zondag echter naar Senegal of Egypte. Laatstgenoemde schakelde Ivoorkust na strafschoppen uit.

Reacties

PSV

gerelateerd