Haller na 'grote mond' Sangaré: "Niets meer van hem gehoord"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

4 februari 2022 – Ajax kan dit weekend weer beschikken over Sébastien Haller. De spits keerde deze week terug van de Afrika Cup, waar zijn Ivoorkust in de achtste finale werd uitgeschakeld door finalist Egypte. Haller blikt terug op een 'geweldige ervaring', die hij samen beleefde met landgenoot en PSV'er Ibrahim Sangaré.

Haller na 'grote mond' Sangaré: "Niets meer van hem gehoord"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Op het clubkanaal van Ajax vertelde Haller over zijn belevenissen in Kameroen. "Het einde was natuurlijk frustrerend. Voor mij, voor de ploeg en voor het land. Maar al met al was het een geweldige ervaring. Als mens en als speler heb ik veel geleerd. Ik wil dit toernooi graag nog eens spelen, maar dan met een beter resultaat."

De korte aanpassingstijd was volgens Haller deels de reden van de uitschakeling. "Het klimaat is heel anders in Afrika; alleen al het ademhalen was lastig. We hadden niet genoeg tijd om uitgebreid te trainen en met sommige spelers speelde ik voor het eerst samen. Het is frustrerend dat het zo eindigde, want we werden met elke wedstrijd beter. Tijdens de volgende Afrika Cup zullen we er klaar voor zijn."

Het samenzijn met Sangaré zorgde voor veel plaagstootjes over en weer. Zeker tijdens de topper tussen PSV en Ajax. "Hij keek in zijn kamer en ik in de mijne, maar na elke goal ging ik zijn kamer in om het te vieren. Hij kwam al binnen met een grote mond over dat ze eerste stonden en wij voor de tweede plaats moesten spelen. Ik zei dat we het er over een paar dagen nog wel over zouden hebben. Daarna heb ik niets meer van hem gehoord", lachte Haller.

Lees ook: Sangaré heeft stiekeme hoop: "Toch verder met Schmidt"

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd