'Barcelona vermoedt akkoord tussen Dembélé en PSG'

5 februari 2022 – Joan Laporta vertelde deze week dat hij denkt dat Ousmane Dembélé een akkoord heeft bereikt met een club over een zomerse overgang. Mundo Deportivo beweert te weten op welke club de voorzitter van FC Barcelona doelde.

'Barcelona vermoedt akkoord tussen Dembélé en PSG'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens de Spaanse sportkrant vermoedt Laporta dat Dembélé zijn carrière na dit seizoen voortzet bij Paris Saint-Germain. De 24-jarige aanvaller werd de afgelopen transferperiode richting de uitgang van Camp Nou geduwd, maar bleef. Onder meer Chelsea en Tottenham Hotspur waagden een vergeefse poging voor de 27-voudig Frans international.

Barça heeft er de afgelopen maanden alles aan gedaan om Dembélé langer vast te leggen, maar meerdere contractaanbiedingen werden afgewezen door de buitenspeler. Dat was voor de club reden om hem in januari in de etalage zetten. "Ousmane was in eerste instantie tevreden met ons aanbod, maar daarna werd het opeens een financieel probleem . Wij hebben alles gedaan wat mogelijk was, maar dat heeft hij niet geaccepteerd", zo vertelde Laporta.

Het is onduidelijk hoe voor Dembélé de komende maanden eruit zullen zien. Xavi maakte de laatste weken geen gebruik van de aanvaller, maar mogelijk is de aanvaller weer welkom in de selectie nu een transfer is uitgebleven. Laporta zette deze week de deur voor Dembélé op een kier door aan te geven dat het aan Xavi is om een beslissing te nemen.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

LaLiga

gerelateerd