Feyenoord zonder Pedersen en Toornstra tegen Sparta

6 februari 2022, 11:07   Bijgewerkt: 6 februari 2022, 11:14

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft Lutsharel Geertruida zijn basisplaats laten behouden. Dat betekent dat Marcus Pedersen op de bank begint en momenteel de concurrentiestrijd verloren heeft aan de rechterkant van de achterhoede. Verder keert Luis Sinisterra na zijn blessure voor het eerst terug in de basiself van de Rotterdammers tegen Sparta.

Verder heeft Slot weinig verrassingen opgenomen in de basiself van zijn ploeg voor de stadsderby. Op het middenveld is aanvoerder Jens Toornsta nog altijd zijn basisplaats verloren, terwijl aan de rechterkant Alireza Jahanbakhsh de voorkeur krijgt boven Toornstra. Bovendien heeft Slot daar met winteraanwinst Patrik Walemark nog een extra optie gekregen in de winterstop. Hij begint ondanks zijn twee goals in de oefenwedstrijd tegen Vitesse als reserve. 

Verder is de bank van Feyenoord ook weer wat completer, want anders dan voor de interlandbreak zit nu ook middenvelder Cole Bassett bij de wedstrijdselectie. Van de winteraanwinsten is alleen Philippe Sandler nog niet van de partij. Coach Slot liet vrijdag tijdens de persconferentie weten dat de verdediger nog wel enige tijd nodig heeft om fit te worden. Verder ontbreekt Reiss Nelson vanwege een positieve coronatest.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Kökcü, Til; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra

Opstelling Sparta: Okoye; Van Crooij, Vriends, Auassar, Durmisi, Abels; Verscheuren, De Kamps, Namli; Thy, Dalmau

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen