Klaassen: "Het gaat erom dat ik niet blij ben met deze situatie"

6 februari 2022, 20:31

Davy Klaassen toonde zondagmiddag tegen Heracles Almelo maar weer eens aan over welke kwaliteiten hij beschikt. Toch moet de middenvelder het dit seizoen voornamelijk doen met een plek op de reservebank. In een interview met ESPN spreekt Klaassen daar eerlijk over en geeft hij aan daar met trainer Erik ten Hag over te hebben gesproken.

Klaassen in er niet blij mee dat hij zo weinig speeltijd krijgt. "Nee dat is voor niemand leuk, vooral niet als je een beetje ambitie hebt. Je probeert jezelf voor te bereiden op momenten als deze. Als je speelt, probeer je het zo goed mogelijk te doen. Het is lekker dat je een belangrijke goal maakt en verder ook wel goed hebt gespeeld."

Afgelopen weken heeft hij daar dan ook veelvuldig over gesproken met Ten Hag. "Natuurlijk heb ik daar met de trainer over gesproken. Wat ik daar precies bespreek, dat ga ik hier niet vertellen. Maar het gaat er wel om dat ik niet blij ben met deze situatie en hoe hij dat ziet. Daar hebben we het dan over. Die gesprekken zijn er zeker."

Lees ook: Ajax deelt PSV tik uit: drie doelpuntenmakers met een verhaal

De middenvelder was tegen Heracles verantwoordelijk voor de openingstreffer en dat was alweer de 21e keer dat hij de 1-0 maakte voor Ajax. "Ik denk dat de 1-0 ook gewoon een belangrijke goal is. Als wij de 1-0 maken, dan verliezen we haast nooit." Bij de tweede paal tikte hij met een hoog been de bal binnen. "Een karatetrap, dat is mijn specialiteit", sluit Klaassen met een knipoog af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen