'Clubloze Pellè (36) kan terugkeren op oude nest'

7 februari 2022, 13:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Graziano Pellè kan zich mogelijk opmaken voor zijn rentree op de Italiaanse velden. De 36-jarige spits wordt door diverse Italiaanse media in verband gebracht met Sampdoria, dat naar een nieuwe spits zoekt vanwege de lange afwezigheid van Manolo Gabbiadini. Hij is geblesseerd geraakt aan zijn knie en voorlopig uit de roulatie.

Pellè is sinds afgelopen zomer transfervrij nadat zijn contract bij Parma afliep. Daar kon de voormalig spits van onder meer Feyenoord en AZ degradatie niet voorkomen. Sindsdien zit de spits, die de laatste jaren speelde voor het Chinese SD Luneng, zonder club. Hij werd de laatste maanden veelvuldig in verband gebracht met clubs uit Italië, Engeland en ook Nederland, maar het lijkt erop dat hij terugkeert in zijn geboorteland.

Tenminste: als de keuze van Sampdoria op Pellè valt. De voormalig Italiaans International heeft in Giovinco en Diego Costa namelijk flinke concurrentie. Ook die ervaren rotten zijn op zoek naar een nieuwe spits. Sampdoria is in ieder geval naarstig op zoek naar doelpunten. De club bezet de teleurstellende zestiende plaats en heeft een voorsprong van vijf punten ten opzichte van de degradatiestreep.

Pellè speelde in het seizoen 2011/2012 al voor Sampdoria. Die club huurde hem destijds van Parma. De aanvaller speelde eveneens voor FC Crotone, Lecce en Cesena, voordat hij in 2007 overstapte naar AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen