Noa Lang vrijgesproken na veelbesproken rode kaart

8 februari 2022, 09:29

Noa Lang hoeft geen wedstrijden toe te kijken vanaf de tribune. De 22-jarige aanvaller kreeg zondag tegen KAA Gent (1-2 nederlaag) een rode kaart, maar wordt gespaard door het bondsparket. De buitenspeler van Club Brugge is vrijgesproken en kan komend weekend gewoon in actie komen.

Dat meldt Het Nieuwsblad. Lang kreeg in de wedstrijd tegen KAA Gent een rode kaart omdat hij scheidsrechter Nicolas Laforge zou hebben aangeraakt. Lang kwam op voor zijn ploeggenoot Eder Balanta, die kort daarvoor van het veld was gestuurd wegens een elleboogstoot. Lang ging in conclaaf met de scheidsrechter, die hem verweet dat hij hem had aangeraakt.

Bekijk hier: De rode kaart voor Noa Lang

De aanvaller van het Nederlands elftal reageerde woest nadat de scheidsrechter van dienst hem de rode kaart toonde. "Ik heb niets gedaan", schreeuwde de boze buitenspeler meermaals. Dat constateerde ook de Belgische bond, die de aanvaller geen straf oplegde. Daardoor kan hij komend weekend gewoon in actie komen als Charleroi de tegenstander is.

Club Brugge heeft een wonder nodig om de landstitel te pakken. Koploper Union Saint-Gilloise heeft namelijk twaalf punten meer. In de kampioenspoule wordt het behaalde puntenaantal echter nog door twee gedeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen