Van den Brom wil aan de slag, maar rekent niet op belletje PSV

7 februari 2022 – John van den Brom gaat er niet vanuit dat hij bij PSV op de radar staat om Roger Schmidt op te volgen. De Duitse oefenmeester wilde zijn contract niet verlengen, waardoor hij na dit seizoen de deur in het Philips Stadion achter hem dichttrekt.

Van den Brom wil aan de slag, maar rekent niet op belletje PSV

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Van den Brom werd in december de laan uitgestuurd door Racing Genk, waar hij anderhalf jaar werkte. De trainer wist de Belgische beker te winnen, maar verder werd het een teleurstellende periode in België. Desondanks heeft hij inmiddels een behoorlijke staat van dienst opgebouwd met periodes bij AGOVV, ADO, Vitesse, Anderlecht, AZ en FC Utrecht. De Nederlander hoopt dat er snel een nieuwe club aan die rij toegevoegd kan worden. PSV is dus vrij.

"Je wil natuurlijk altijd bij een zo mooi mogelijke club werken, dus dat is niet zo moeilijk. Maar ik heb in Nederland al een lange staat van dienst gehad. Er is wel een aantal keer geweest dat ik dat: nu komen ze misschien. Het is alleen nooit gebeurd. Ik ga er ook niet vanuit dat het nu wel gaat gebeuren", vertelt de trainer, die te gast is bij Rondo op Ziggo Sport. Van den Brom maakt er geen geheim van dat hij graag weer aan de slag gaat.

"Ik zou het heel graag willen. Ik ben nu vrij en heb inmiddels lang genoeg thuisgezeten. Ik zit nu twee maanden thuis. Als het aan mij ligt, kan ik weer beginnen, besluit de oefenmeester. In de zomer zijn meerdere Nederlandse clubs vrij. Zo zijn Heracles Almelo, Sparta Rotterdam sc Heerenveen en Go Ahead Eagles bijvoorbeeld nog op zoek naar een nieuwe keuzeheer.

Reacties

PSV

gerelateerd