Ten Hag blij met reactie van Ajax: "Deze groep is onverstoorbaar"

9 februari 2022, 21:35

Erik ten Hag is trots op de manier waarop zijn ploeg heeft gepresteerd in de KNVB Beker tegen Vitesse. De Amsterdammers gingen deze week gebukt onder de soap rondom Marc Overmars. Ten Hag zag zijn manschappen echter onverstoorbaar te werk gaan in de eigen Johan Cruijff ArenA.

"Gisteren hebben we de focus op voetbal gelegd en zijn we weggebleven van de randzaken", vertelde Ten Hag na de 5-0 overwinning voor de camera van ESPN. "Maar we blijven mensen en het heeft ons allemaal diep geraakt. We zijn verbijsterd, maar hebben vandaag de energie gevonden om te knallen. Het laat in ieder geval zien dat deze groep onverstoorbaar is."

Door het vertrek van Overmars valt er in Amsterdam een gat en dus is het de vraag hoe de club dat op gaat vangen. Volgens Ten Hag is het nog niet het moment om daar over te spreken. "Dat is allemaal veel te vroeg, we moeten dit eerst laten landen. We zitten midden in de verwerking, dus daar kunnen we op dit moment geen uitspraken over doen", aldus de oefenmeester, die tegen Vitesse genoot van zijn ploeg.

"Ik denk dat wij uitstekend speelden. We waren ontzettend scherp, stonden goed in de restverdediging en zaten er kort op bij balverlies. Er is veel interne concurrentie. Als je dan speeltijd krijgt, moet je jezelf laten zien. Het is menselijk altijd lastig om de beslissingen te nemen. Uiteindelijk hebben we iedereen nodig en moet ik de juiste keuze maken voor het team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen