City dendert door en ziet achtervolgers verder uit zicht verdwijnen

9 februari 2022, 22:35   Bijgewerkt: 9 februari 2022, 22:40

Manchester City heeft woensdagavond een gemakkelijke overwinning geboekt in de Premier League. De koploper was in het eigen Etihad Stadium met 2-0 te sterk voor Brentford. Tottenham Hotspur leed op zijn beurt een pijnlijke nederlaag tegen Southampton.

Manchester City - Brentford 2-0

Nathan Aké zag vanaf de zijkant hoe zijn ploeggenoten weinig moeite hadden met Brentford, de huidige nummer veertien van de ranglijst. City kwam vlak voor rust op voorsprong nadat Riyad Mahrez een strafschop benutte. Een dikke twintig minuten voor tijd schoot Kevin De Bruyne de hoop van de bezoekers aan flarden door de 2-0 binnen te werken. City staat inmiddels op een puntentotaal van zestig en dat betekent dat achtervolgers Liverpool (48) en Chelsea (47) aan de bak kunnen.

Tottenham Hotspur - Southampton 2-3

In het eigen Tottenham Hotspur Stadium kwam de ploeg van manager Antonio Conte tot twee keer toe op voorsprong. Dat bleek echter niet voldoende voor een driepunter. Halverwege stond het 1-1 door treffers van Jan Bednarek (eigen doelpunt) en Armando Broja. In het tweede bedrijf dacht Son Heung-min Tottenham aan de winst te helpen, maar via Mohamed Elyounoussi en Ché Adams stapten de gasten met een 2-3 zege van het veld. Een late treffer van invaller Steven Bergwijn werd nog afgekeurd vanwege buitenspel.

Norwich City - Crystal Palace 1-1

Zonder de nog altijd aan zijn schouder geblesseerde Tim Krul blijft de situatie van Norwich ook na vanavond penibel. De laagvlieger pakte in eigen huis wel een puntje tegen middenmoter Crystal Palace, maar is nog altijd te vinden in de gevarenzone van de Premier League. De gastheer opende al na een minuut spelen de score via Teemu Pukki. Wilfried Zaha maakte die treffer na rust ongedaan en liet na de degradatiekandidaat nog meer pijn te doen. Zaha faalde echter vanaf elf meter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen