Hahn vindt na vertrek bij Go Ahead onderdak in Zweden

10 februari 2022 – Warner Hahn is na zijn vertrek bij Go Ahead Eagles weer onder de pannen. De 29-jarige doelman heeft woensdag een contract voor één seizoen getekend bij IFK Göteborg.

Hahn vindt na vertrek bij Go Ahead onderdak in Zweden

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Er kwam vorige maand een onverwacht einde aan de samenwerking tussen Hahn en Go Ahead. Een verschil van inzicht lag ten grondslag aan de breuk tussen de doelman en club. Nog geen twee weken na zijn vertrek uit Deventer, heeft Hahn een nieuwe club gevonden.

Bij Göteborg komt Hahn terecht bij de nummer acht van het voorbije seizoen in Zweden. De doelman krijgt de tijd om aan zijn nieuwe ploeggenoten te wennen, want het nieuwe seizoen in de Allsvenskan gaat pas begin april van start. Bij Göteborg komt Hahn voormalig Eredivisie-spelers Marcus Berg, Tobias Sana en Simon Thern tegen.

Hahn zette bij FC Dordrecht zijn eerste stappen in het profvoetbal en stond in Nederland ook op de loonlijst bij Feyenoord, PEC Zwolle, Excelsior, sc Heerenveen en Go Ahead. Göteborg is zijn tweede buitenlandse club. Hahn stond in 2021 een tijdje onder contract bij RSC Anderlecht, maar speelde geen enkele officiële wedstrijd voor de Belgische club.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd