Narsingh vindt na Feyenoord nieuwe club op 16.689 kilometer afstand

11 februari 2022, 08:15

Luciano Narsingh heeft acht maanden na zijn transfervrije vertrek bij Feyenoord een nieuwe club gevonden. De 31-jarige aanvaller vervolgt zijn loopbaan op 16.689 kilometer afstand van Rotterdam: hij gaat aan de slag in Australië, waar hij een contract tot het einde van het seizoen heeft ondertekend bij Sydney FC..

Dat maakt zijn nieuwe werkgever bekend op Twitter. De oud-international van het Nederlands elftal gaat aan de slag bij de nummer drie van de A-League en mag nog volop dromen van een prijs: koploper Western United heeft drie punten meer verzameld. Het seizoen in Australië eindigt pas aan het einde van het jaar, waardoor Narsingh alle tijd krijgt om fit te worden.

"Dit is een prachtige kans voor mij", aldus de buitenspeler op de website van zijn nieuwe club. "Ik stap uit mijn comfort zone en dat zal mij veel energie geven. Ik wil laten zien dat ik in mijn nieuwe omgeving een goede voetballer kan zijn." De laatste club waar Narsingh minuten maakte is FC Twente. De Enschedeërs huurden hem tot het einde van het seizoen.

Narsingh, eerder in verband gebracht met een transfer naar Polen, brak door bij SC Heerenveen en verdiende een transfer naar PSV. Daar speelde hij zich in de kijker van het Nederlands elftal en Swansea City. In 2019 keerde hij bij Feyenoord terug op Nederlandse bodem.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen