'Barça moest Dest van strand plukken voor Messi-afscheid'

12 februari 2022, 12:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een nogal opmerkelijk verhaal uit Spanje. Het afscheid van Lionel Messi bij FC Barcelona was wereldwijd groot nieuws, maar Sergiño Dest bleek niet goed op de hoogte te zijn.

Volgens journalist Àlex López Vendrell ging de afscheidspersconferentie van Messi bijna ongemerkt voorbij aan Dest. De voormalig speler van Ajax meldde zich niet op tijd op de club, wat de alarmbellen liet rinkelen. Barça kreeg Dest in eerste instantie telefonisch niet te pakken en moest hem uiteindelijk van het strand plukken.

Dat verklaart ook de opvallende kledij van Dest bij het afscheid van Messi. Gehuld in een basketbaltenue nam de rechtervleugelverdediger plaats in de persruimte toen de Argentijnse ster geëmotioneerd tekst en uitleg gaf bij zijn vertrek bij Barcelona.

Zo ging een van de meest belangrijke momenten in de geschiedenis van Barcelona bijna voorbij aan Dest. Samen met de andere spelers - die in passendere kleding waren komen opdagen - was de rechtsback uiteindelijk net op tijd aanwezig om de historische woorden van Messi aan te horen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen