Bale na 168 dagen weer eens een keer in actie voor Real Madrid

12 februari 2022, 15:08   Bijgewerkt: 12 februari 2022, 16:01

Gareth Bale heeft zaterdagmiddag een basisplaats bij Real Madrid tegen Villarreal. Dat mag bijzonder worden genoemd, want de 32-jarige aanvaller uit Wales is sinds 28 augustus niet in actie gekomen voor de Spaanse grootmacht.

Bale kwam dit seizoen nog maar drie keer in actie voor Real Madrid: in speelronde 1, 2 en 3 van de Spaanse competitie. Door een kuitblessure, rugproblemen en een coronabesmetting kon trainer Carlo Ancelotti de afgelopen maanden zelden een beroep doen op de Welshman.

Bale behoorde in december, januari en deze maand enkele keer tot de wedstrijdselectie, maar speeltijd kreeg hij niet. Tegen Villarreal mag de aanvaller zijn kunsten weer eens vertonen. Samen met Vinícius Júnior en Marco Asensio zal hij tegen Villarreal de Madrileense aanval vormen. Bij de thuisploeg is er een basisplaats voor Arnaut Danjuma.

De kans is groot dat Bale bezig is aan zijn laatste maanden in dienst van Real Madrid. De veelbesproken aanvaller beschikt over een aflopend contract en heeft naar verluidt al een akkoord bereikt met Tottenham Hotspur over een zomerse overgang.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen