Bizarre rel: Porto-staf steelt telefoon en geld van Sporting-baas

13 februari 2022, 10:29

De gemoederen in Portugal zijn hoog opgelopen na de topper van vrijdagavond tussen FC Porto en Sporting Clube de Portugal. De wedstrijd tussen de nummers één en twee eindigde in 2-2, maar na de wedstrijd ging het voornamelijk om een bizar incident, waarvan meerdere Portugese media melding maakten.

Na de wedstrijd werd Sporting-baas Frederico Varandas opgewacht nadat hij eerste met de pers had gesproken. Porto-trainer Sergio Conceicao, vice-president Vitor Baia en persvoorlichter Rui Cerqueira kwamen na afloop verhaal halen bij Varandas en intimideerden hem daarbij. Nadat de sfeer grimmiger werd, pakte Cerqueira de telefoon en de portemonnee uit zijn handen en rende hij weg.

Dat verhaal heeft Sporting inmiddels bevestigd in een officieel statement. De club maakte direct melding van de diefstal in het stadion van Porto en Sporting heeft een aanklacht ingediend. Het wil namelijk dat er een landelijk stadionverbod komt voor zowel de trainer als de voorzitter als de persvoorlichter van FC Porto.

Lees ookCoëfficiënten-meevaller voor Nederland? Sporting krijgt nog een week

De telefoon en de portemonnee zijn nog niet teruggevonden volgens Sporting, maar Porto heeft alles ontkend. In een statement laat Porto weten dat Varandas zich flink heeft misdragen, maar dat de beschuldigingen niet waar zijn. Toch laat de club wel een onderzoek starten naar het voorval. Deze soap zal dus zeker nog een vervolg krijgen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen