NAC wint voor het eerst sinds 3 december, Milan grijpt koppositie

13 februari 2022, 14:37

NAC Breda heeft een einde gemaakt aan een dramatische periode. Het won thuis van FC Den Bosch met 2-0 door doelpunten van Odysseus Velanas en Boris van Schuppen. NAC had al sinds 3 december geen competitiewedstrijd meer gewonnen en is dus afgezakt naar de tiende plek in de Keuken Kampioen Divisie.

De ploeg uit Breda had al zes wedstrijden op rij geen zege meer geboekt, maar trof met Den Bosch eveneens geen hoogvlieger. Al binnen vijf minuten kwam het op voorsprong door Velanas en vervolgens werd het een echte vechtwedstrijd voor NAC. De Bosch kreeg het betere van het spel en de grootste kansen, maar een minuut voor tijd verdubbelde Van Schuppen alsnog de score.

AC Milan weer bovenaan

AC Milan heeft optimaal geprofiteerd van het puntenverlies van rivaal Inter eerder dit weekend. Inter speelde met 1-1 gelijk tegen nummer drie Napoli, waardoor Milan de koppositie weer over kon nemen. Tegen Sampdoria bleek één doelpunt genoeg voor de drie punten. Rafael Leao had zijn goal al binnen tien minuten in het netje liggen.

Zo gaat Milan nu aan de leiding in Italië, maar het heeft wel een wedstrijd meer gespeeld dan Inter. AC Milan heeft 55 punten, Inter 54 en Napoli volgt met evenveel wedstrijden als AC Milan met 53 punten. Zo blijft de Italiaanse titelstrijd nog altijd uitermate spannend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen