'PSV wil miljoenentalent huren, mits Manchester City hem koopt'

15 februari 2022, 13:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV heeft belangstelling voor het zeventienjarige talent Savinho. De Braziliaanse aanvaller staat momenteel nog onder contract bij Atlético Mineiro, maar staat in de belangstelling van Manchester City. De Eindhovenaren hopen een graantje mee te pikken bij de deal, door hem meteen te huren van de Engelse grootmacht zodra de deal rondkomt. 

Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano dinsdagmiddag althans. Manchester City leidt de race om het talent, voor wie door The Citizens al zo´n 6,5 miljoen euro geboden is - plus nog enkele bonussen. Daarmee is de club momenteel leider in de onderhandelingen, al heeft ook Arsenal en de RB-groep belangstelling voor de diensten van Savinho.

PSV ook, maar wel op de achtergrond en vooral zodra Manchester City hem al aangetrokken heeft. Technisch directeur John de Jong wil hem graag vanaf komend seizoen huren, zodra de deal tussen Manchcester City en Atlético Mineiro is afgerond. 'De Nederlandse club beschouwde het Braziliaanse talent als een interessante kans voor de toekomst', weet de journalist.

Lees ookBrands liet fraaie functie bij de KNVB lopen voor PSV

Savinho mag vermoedelijk nog niet in aanmerking komen voor de hoofdmacht van Manchester City, omdat hij nog geen werkvergunning krijgt. Om aan die voorwaarden te voldoen kan een verhuurperiode in Nederland ook interessant zijn voor de Engelse club.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen