Volgende primeur Xavi Simons, Neymar kan PSG's verrassing zijn

15 februari 2022, 14:29

Xavi Simons (18) heeft opnieuw een mooie mijlpaal te pakken als voetballer van Paris Saint-Germain. De talentvolle middenvelder is door trainer Mauricio Pochettino opgenomen in de wedstrijdselectie van de Franse sterrenploeg voor het heenduel met Real Madrid in de Champions League dinsdagavond. Dat is de eerste keer dat hij tot het keurkorps behoort. 

Dat heeft Pochettino bekend gemaakt. Ook Georginio Wijnaldum is natuurlijk weer van de partij, nadat hij volledig hersteld is van zijn enkelblessure. Ook Neymar is onderdeel van de selectie, voor het eerst weer sinds zijn enkelblessure die hem sinds november aan de kant hield. Volgens L'Équipe denkt de technische staf van PSG er serieus aan om hem direct in de basis te laten starten.

Dat zou enigszins verrassend zijn voor de dertigjarige aanvaller. Als de Braziliaan niet fit genoeg wordt geacht om aan de aftrap te beginnen, dan is Ángel Di Maria normaliter zijn vervanger vanaf de linkerkant. Simons, die vrijdagavond nog hangend aan de linkerkant van PSG begon tegen Stade Rennes, zal vermoedelijk niet vanaf de aftrap spelen.

Lees ook: Fikse domper Sergio Ramos: geen weerzien met oude club Real Madrid

Sergio Ramos is de belangrijkste aanwezige voor het heenduel met zijn oude werkgever. De ervaren verdediger kampt met een vervelende kuitblessure en is nog wel even afwezig bij PSG. Als zijn herstel goed verloopt, dan zou de return in Madrid wel een optie zijn voor de Spanjaard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen