Pepe strikes again: heethoofd moet vrezen voor 2 jaar schorsing

15 februari 2022, 16:34

De kans bestaat dat Pepe afgelopen vrijdagavond zijn laatste wedstrijd als profvoetballer heeft gespeeld. De 38-jarige Portugees werd in de blessuretijd van de topper tussen FC Porto en Sporting CP na een opstootje van het veld gestuurd. Hij moet daardoor vrezen voor een krankzinnig lange schorsing.

Na de tiende minuut van de blessuretijd sloeg de vlam in de pan tijdens de topper, die in een 2-2 gelijkspel eindigde. De spelers op het veld en coaches langs de lijn belandden in een gigantische knokpartij, waardoor de scheidsrechter van dienst zich genoodzaakt voelde om vier rode kaarten te trekken. Een daarvan kwam op naam van de ervaren Pepe.

Volgens het Portugese Record wordt Pepe als een van de hoofdschuldigen aangewezen. Hij zou een bestuurslid van Sporting CP hebben aangevlogen. Juist op het aanvallen van coaches, stafleden of bestuursleden staan forse straffen in het Zuid-Europeaanse land. De schorsingen voor dat vergrijp variëren tussen de twee maanden en zelfs twee jaar.

Dat zou zomaar eens het einde van de imposante loopbaan van Pepe kunnen betekenen. De verdediger wordt eind deze maand 39 jaar. Pepe speelde in zijn loopbaan voor CS Marítimo, Real Madrid, Besiktas en dus FC Porto. In 649 wedstrijden werd hij dertien keer met rood van het veld gestuurd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen