'Barça twijfelt tussen 2 Nederlandse verdedigers'

15 februari 2022, 16:59   Bijgewerkt: 15 februari 2022, 17:05

FC Barcelona hoopt de defensie komend seizoen van Nederlandse klasse te voorzien. De Catalaanse grootmacht heeft twee internationals van het Nederlands elftal op het oog om volgend jaar voor wat meer defensieve stabiliteit te zorgen. De eerste contacten zijn daarvoor gelegd.

Volgens transferexpert Nicòlo Schira twijfelt de gevallen grootmacht tussen Matthijs de Ligt en Stefan de Vrij. Het duo komt momenteel uit in de Serie A, waar FC Barcelona in de zomer wil gaan winkelen. Barça heeft contact gelegd met zaakwaarnemer Mino Raiola over de mogelijke komst van een van de twee verdedigers, die niet hoeven te vertrekken uit de Italiaanse top.

Zo is Inter dolblij met Stefan de Vrij, maar komen hij en zijn management er met de club niet uit om zijn tot 2023 lopende contract te verlengen. Italiaanse media schrijven daarom dat Inter hem komende zomer wil verkopen om een transfervrij vertrek te voorkomen. De Ligt heeft nog een contract tot 2024, maar Juventus sluit een vertrek volgens media niet volledig uit.

Lees ook: Juventus wil De Ligt langer houden door clausule te verlagen

Barça hoopt zich bovendien te versterken met een middenvelder uit de Serie A. Franck Kessié staat al maanden bovenaan de verlanglijst als zomeraanwinst. De sterke middenvelder is komende zomer transfervrij, wat hem een gewild object maakt voor de Spaanse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen