Zahavi biecht twijfels over winters vertrek bij PSV op

16 februari 2022, 13:33

Eran Zahavi twijfelde afgelopen winter over een vertrek bij PSV. De Israëlische spits werd begeerd door een andere club die hem een contract wilde laten ondertekenen, maar na lang wikken en wegen besloot de aanvalsleider het seizoen af te maken in Eindhoven.

Zahavi bevestigt in gesprek met PSV TV dat er afgelopen winter diverse clubs in de markt waren voor de aanvaller, die aanbiedingen kreeg om elders aan de slag te gaan. "Het klopt inderdaad. Ik heb het er met de club over gehad, daarin zijn we allebei heel open en eerlijk geweest. We hebben samen besloten dat ik het seizoen af zou maken in Eindhoven."

Die beslissing ging volgens Zahavi niet over één nacht ijs. "Ik kreeg een aanbieding van een goede ploeg, die mij voor een jaar plus een optie voor nog een seizoen wilden strikken. Daardoor twijfelde ik. Mijn contract bij PSV liep af en voor mij persoonlijk was het misschien wel een goede stap. Maar ik ben blij met de club en andersom ook. Daarom is het denk ik goed om samen af te maken waar we aan begonnen zijn."

Zahavi is inmiddels weer terug bij de selectie na een langdurige blessure. "Dat was voor mij een zware periode", aldus de spits. "Het is nooit leuk om geblesseerd te zijn, marar het belangrijkste is dat ik nu weer terug ben."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen