Nederlanders van de partij in CL-kraker tussen Inter en Liverpool

16 februari 2022, 20:10

Stefan de Vrij, Denzel Dumfries en Virgil van Dijk mogen vanavond allemaal aantreden in de Champions League. De internationals van Oranje hebben alle drie een basisplaats in de achtste finale van de Champions League. Om 21.00 uur wordt er afgetrapt in Milaan.

Bij de thuisploeg zijn er geen verrassingen in de opstelling van trainer Simone Inzaghi. De Vrij begint in het centrum van de defensie, terwijl Dumfries de rechterkant zal bestrijken in het eigen San Siro. In de voorhoede moeten Edin Dzeko en Lautaro Martínez voor gevaar gaan zorgen namens de thuisploeg.

Van Dijk zal op zijn beurt proberen dat te voorkomen. Hij wordt daarin bijgestaan door Ibrahima Konaté. Op het middenveld is er een opvallende basisplaats voor Harvey Elliott, die terug is na een zware blessure. De levensgevaarlijke voorhoede bestaat uit Mohamed Salah, Diogo Jota en Sadio Mané.

Opstelling Internazionale: Samir Handanovic; Milan Skriniar, Stefan de Vrij, Alessandro Bastoni; Denzel Dumfries, Arturo Vidal, Marcelo Brozovic, Hakan Calhanoglu, Ivan Perisic; Edin Dzeko, Lautaro Martínez.

Opstelling Liverpool: Alisson Becker; Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Ibrahima Konaté, Andrew Robertson; Thiago Alcantara, Fabinho, Harvey Elliott; Mohamed Salah, Diogo Jota, Sadio Mané.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen