Maccabi kijkt uit naar treffen met PSV: "Maar zijn geen toeristen"

17 februari 2022, 16:07

De selectie van Maccabi Tel Aviv kijkt enorm uit naar de wedstrijd tegen PSV in de Conference League. De bezoekers uit Israël komen in de persoon van Eran Zahavi een landgenoot tegen en dat is bijzonder, zo vertelde aanvoerder Sheran Yeini woensdag op de persconferentie.

"Hij is een goede vriend en ik weet dat hij het hier goed doet", aldus Yeini over zijn voormalig ploeggenoot Zahavi. "Wij waarderen hem en gunnen hem het beste, maar natuurlijk niet tegen ons. Hij heeft de mensen hier ongetwijfeld verteld over Maccabi en dus zullen ze goed voorbereid zijn. Ze hebben goede spelers en dus zullen wij alles in deze wedstrijd moeten liggen."

Volgens trainer Mladen Krstajic komt Maccabi niet zomaar naar Eindhoven. "We respecteren onze tegenstander, maar komen hier niet als toeristen. Het was een lange reis en dus komen we hier alleen maar voor een goed resultaat. Ik weet dat mijn spelers klaar zijn voor deze wedstrijd. PSV is goed in vorm en we kunnen onze tegenstander niet zelf uitkiezen. Wij zullen altijd het maximale moeten geven."

PSV en Maccabi trappen donderdagavond om 18.45 uur af in het Philips Stadion. Maccabi is momenteel de nummer drie van de Ligat Ha'Al. Volgende week maakt PSV de verre reis naar Israël, waar donderdag om 18.45 uur de return op het programma staat in het Bloomfield Stadium. Zahavi speelde tussen 2013 en 2016 bij de club uit zijn geboorteland.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen