'Messi zwaar teleurgesteld na zege, Neymar troost hem na afloop'

16 februari 2022, 23:47

Paris Saint-Germain won de topper tegen Real Madrid in extremis met 1-0 door een laat doelpunt van Kylian Mbappé. Reden genoeg voor een opgetogen stemming na afloop in de kleedkamer van de Parijzenaren, maar dat gold niet voor Lionel Messi. De Argentijn speelde een negatieve hoofdrol door een penalty te missen en dat kon hij maar moeilijk verkroppen.

Volgens het Franse medium RMC Sport zat Messi na afloop aangeslagen in de kleedkamer, omdat hij vindt dat het beter moet bij hemzelf. 'Alleen Messi deed niet mee in de feestvreugde. Hij is zich ervan bewust dat hij beslissender moet zijn in dit soort duels. De superster werd in de kleedkamer echter getroost door zijn Barcelona-vriend Neymar.'

Ondanks de zelfkritische houding van Messi, was clubeigenaar Nasser Al-Khelaïfi wel zeer tevreden over de wedstrijd. "Het was een wedstrijd op heel erg hoog niveau. Een uitstekende prestatie van de staf, de spelers en het management. Al is het duel zeker nog niet uitgevochten. We moeten het hoofd koel houden en de zaak goed afronden."

Lees ook: Forse kritiek en negatief record Messi: "Heeft hij zijn broer gestuurd?"

Messi ligt sinds zijn overstap van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain onder een vergrootglas. De vedette werd met grote verwachtingen naar Parijs gehaald, maar hij is nog niet al te vaak beslissend geweest voor PSG. Na veertien competitiewedstrijden staat hij pas op twee treffers. Ter vergelijking: voor Barcelona maakte hij 672 goals in 778 wedstrijden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen