Geluiden rond Senesi nemen toe: AS Roma wil dolgraag toeslaan

16 februari 2022, 23:22   Bijgewerkt: 16 februari 2022, 23:29

AS Roma is naar verluidt op de achtergrond druk bezig met een zomerse transfer van Marcos Senesi. De grootmacht uit Rome heeft dringend behoefte aan versterkingen voor de achterhoede. Senesi moet de ploeg van trainer José Mourinho een nieuwe impuls geven.

De interesse van Roma in Senesi is al langer bekend, maar volgens diverse Italiaanse media wordt de club steeds serieuzer. De manschappen van Mourinho presteren namelijk teleurstellend dit seizoen en dat moet in het nieuwe voetbaljaar anders. Vooral de defensie is toe aan vernieuwing en daarom worden de pijlen steeds nadrukkelijker gericht op Senesi.

De Argentijnse linkspoot heeft bij Feyenoord een contract tot medio 2023 en een contractverlenging lijkt er niet te gaan komen. In de Italiaanse media wordt een mogelijke transfersom van tussen de acht en tien miljoen euro genoemd. Feyenoord zal waarschijnlijk een hoger bedrag willen ontvangen, aangezien de club Senesi in 2019 voor zeven miljoen euro kocht.

Senesi is in De Kuip uitgegroeid tot een vaste waarde, al is hij bij de fans zeker niet altijd onomstreden. Dit seizoen staat de teller wat wedstrijden betreft al op 31. Daarin wist de verdediger twee keer het net te vinden. Bij Roma staat in de persoon van Rick Karsdorp al een ex-Feyenoorder onder contract. Hij ligt vast tot medio 2025.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen