'PSV wordt mogelijk toch nog verlost van peperdure Romero'

17 februari 2022, 13:05   Bijgewerkt: 17 februari 2022, 13:30

PSV wordt mogelijk verlost van Maximiliano Romero (23). De Argentijnse spits heeft mede door veel blessureleed zijn grote belofte nooit kunnen inlossen, ondanks zijn prijskaartje van destijds liefst tien miljoen (!) euro. Vanuit zijn thuisland is namelijk inmiddels interesse getoond in zijn diensten.

Volgens het Argentijnse TyC Sport staat de PSV'er op het lijstje van River Plate, dat op zoek is naar een opvolger voor de naar Manchester City Julián Álvarez. Daarvoor was eerder Valentín Castellanos (23) van New York City FC in beeld, maar de Argentijn heeft besloten om in de MLS te blijven voetballen. Daardoor is de blik inmiddels gericht op de voetballer in dienst van de Eindhovenaren. 

Romero kostte PSV destijds zo'n tien miljoen euro toen hij overgenomen werd van Vélez Sarsfield. Destijds werd hij gezien als een heel groot talent, maar die belofte heeft hij nooit echt kunnen inlossen. In de tussentijd werd hij ook nog even verhuurd aan de Argentijnse club, voor wie hij zestienmaal scoorde in 65 wedstrijden en zes assists. Volgens het Eindhovens Dagblad is een vertrek van de spits 'niet onbespreekbaar'. 

Lees ook: Romero ruikt kans: "Maar die beslissing moet de trainer maken"

Romero, wiens verbintenis tot en met 2023 loopt in het Philips Stadion, gaf eerder dit seizoen een cruciale assist tegen NEC en leek daarmee na diverse blessures daadwerkelijk op de weg terug, want in de duels daarna begon hij tegen FC Groningen zelfs een keer aan de aftrap. Maar meteen daarna ontbrak hij weer een aantal weken vanwege blessures.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen