'Fiorentina wil defensie renoveren: Senesi bovenaan wensenlijst'

18 februari 2022, 09:57

Marcos Senesi wordt elke transferperiode gelinkt aan Italiaanse en Spaanse subtoppers. Daar kan nu een ploeg aan toegevoegd worden: Fiorentina wil de centrale verdediger van Feyenoord in de zomer graag naar de Serie A halen. Hij moet een van de spelers zijn die de defensie van een kwaliteitsimpuls moet voorzien.

Dat meldt La Nazione. De Argentijn zou bovenaan het lijstje van de club staan. Hoewel de transferperiode pas na het lopende seizoen begint, zouden de Italianen al volgende maand met Feyenoord in gesprek willen over de mandekker, die door meerdere clubs in Italië gevolgd zou worden. Het prijskaartje van Senesi wordt geschat op circa twaalf miljoen euro.

Naast de Feyenoorder wil Fiorentina ook winkelen in Engeland. De club ziet in Manchester United-verdediger Diogo Dalot een ideale versterking om de vleugels te versterken. De back kan bij de Premier League-club niet rekenen op een basisplaats, al maakt hij als invaller nog wel geregeld minuten. Ook hij zou circa twaalf miljoen euro moeten kosten. Het is de vraag of hij haalbaar is voor de Italiaanse club, aangezien er ook voor hem meerdere kapers op de kust zijn.

Fiorentina heeft wat financiële mogelijkheden na het vertrek van Dusan Vlahovic, die naar Juventus ging. De Oude Dame betaalde ongeveer tachtig miljoen euro voor de Servische spits. Daardoor is er een potje om komende zomer iets te doen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen