Brentford-coach onthult moment waarop Eriksen kan debuteren

18 februari 2022, 16:11

Christian Eriksen lijkt niet lang meer te hoeven wachten op zijn officiële rentree in het profvoetbal. De Deense spelmaker is bijna helemaal op de weg terug.

Dat zegt Brentford-coach Thomas Frank op de persconferentie vrijdag. Volgens de oefenmeester komt het duel van The Bees tegen Arsenal morgen 'nog te vroeg' voor de oud-Ajacied. Frank durft nog niet met zekerheid te stellen wanneer het moment daar is, maar stelt wel dat er een goede kans is dat Eriksen volgende week in het thuisduel van de partij kan zijn.

Eriksen tekende vorige maand tot het einde van het seizoen bij de Premier League-promovendus, waar niet alleen de Deense trainer Frank aanwezig is, maar ook meerdere landgenoten van Eriksen onder contract staan. Voor Eriksen zullen het zijn eerste minuten worden na zijn hartstilstand op het Europees Kampioenschap van afgelopen zomer. Eriksen speelde maandag voor het eerst in het Brentford-shirt, in een besloten oefenduel. Aankomende maandag zal hij opnieuw officieuze minuten maken.

Brentford heeft Eriksen overigens hard nodig. De Londense club begon ijzersterk aan het seizoen, maar is na een teleurstellende serie afgedaald naar de onderkant van het rechterrijtje in de Premier League. Zaterdag gaat de ploeg op bezoek bij Arsenal, dat in de race is voor een plek in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen