Ten Cate wil overbelasting voorkomen

Koen Freriks
5 augustus 2006, 15:36

Ajax-trainer Henk ten Cate wil zijn spelers sparen voor de belangrijke kwalificatiewedstrijd voor de Champions League, volgende week woensdag tegen FC Kopenhagen. Vanavond komt Ajax in het LG Amsterdam Tournament in actie tegen Manchester United. 

De nieuwe oefenmeester van Ajax is huiverig voor overbelasting en wil onnodige blessures voorkomen. "Iedereen kan bedenken dat drie topwedstrijden in een week een beetje veel is. Wij staan voor een erg moeilijke taak, maar aan de andere kant willen we ons ook presenteren aan het Amsterdamse publiek. We moeten wel in het achterhoofd houden dat we woensdag ook nog moeten spelen. Dus zal het publiek een mix van spelers zien op de eerste en tweede dag. De nieuwe spelers zullen wel aan de fans worden gepresenteerd, maar niet op één dag," zo vertelt Ten Cate op de officiële website van de Amsterdammers.

Gisteravond toonde Ajax veerkracht tegen Inter. In de slotminuten scoorde Wesley Sneijder middels een knap afstandschot de gelijkmaker en stond de teller na negentig minuten voetbal op 1-1. Het eerste doelpunt werd gescoord door Solari.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen