Burnley-trainer Dyche looft Weghorst: "Indrukwekkend"

20 februari 2022, 10:15

Burnley-manager Sean Dyche is dik tevreden met wat winteraanwinst Wout Weghorst tot dusver laat zien bij de Engelse club. Dankzij een doelpunt en een assist van de Oranje-international won de Premier League-laagvlieger zaterdag overtuigend bij Brighton & Hove Albion.

Met een heerlijk schot, tekende de voormalig AZ'er voor zijn eerste treffer op Engelse bodem. Tot tevredenheid bij Dyche, die in Weghorst een vervanger haalde voor de naar Newcastle United vertrokken Chris Wood. "Er is maar één woord voor hoe hij traint en wat hij ons nu al brengt: indrukwekkend", begint Dyche aan zijn lofzang.

"Hij is constant een dreiging en werkt keihard voor het team", vervolgt de manager op de clubsite. Volgens de 50-jarige Dyche hoeft men bij Burnley geen spijt te hebben van de komst van Weghorst. "Hij heeft een frisse wind met zich meegebracht. Wout is op en top professional. Hij laat zien de uitdaging aan te kunnen om bij Burnley te spelen. Hij heeft een geweldige mentaliteit."

Weghorst heeft in vier wedstrijden bij Burnley nu een treffer en twee assists achter zijn naam. Ook de Engelse media zijn onder de indruk van de Nederlander. In diverse praatprogramma's en kranten worden de knappe prestaties van de Tukker onder de loep gelegd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen