Bijlow geniet van fans en kijkt uit naar kraker: "We zien ze zondag"

20 februari 2022, 17:08

Justin Bijlow heeft zondagmiddag genoten, ondanks de barre weersomstandigheden. De doelman zag zijn ploeg met 3-1 winnen van SC Cambuur in een wedstrijd waar het ene doelpunt nog mooier dan de ander was. Daarnaast was De Kuip weer goed gevuld.

"Geweldig. Een volle Kuip, daar hebben we lang op gewacht", vertelt de sluitpost van Feyenoord voor de microfoon van ESPN. De supporters zagen de Leeuwarders brutaal op voorsprong komen. Tom Boere profiteerde van een inschattingsfout van Gernot Trauner, die normaliter zelden te betrappen is op een foutje. Bijlow heeft daar wel een verklaring voor: "Door de wind schatte hij de bal niet goed in. Die spits kwam toen één op één met mij."

"Het team raakte daarna niet van slag, we bleven doorgaan en kwamen dan ook mooi op 2-1 voor rust. Daarna hebben we niet veel meer weggegeven", vervolgt de doelman tevreden, die Luis Sinisterra, Alireza Jahanbakhsh en Orkun Kökcü zag scoren. Het betekent dat de Rotterdammers met een goed gevoel richting de topper met AZ toe kunnen werken. "Dat wordt een belangrijk potje. We gaan ons goed voorbereiden en we zien ze zondag."

Het gat tussen de Alkmaarders en de Rotterdammers is zes punten in het voordeel van Feyenoord. Mocht AZ nog kans willen maken op de derde plaats, dan moet er volgende week gewonnen worden van de concurrent. De ploeg van Pascal Jansen won zaterdagavond met 2-1 van Heracles Almelo.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen