Gemengde gevoelens bij Jans: "Draaiden het helemaal om"

20 februari 2022, 18:31   Bijgewerkt: 20 februari 2022, 18:40

Ron Jans was niet tevreden met het 2-2 gelijkspel tegen Go Ahead Eagles. De Tukkers wisten met een comeback wel een 0-2 achterstand weg te werken, maar het was dus niet genoeg voor een driepunter. Volgens de oefenmeester was die kans er wel.

"We hebben genoeg kansen gehad", aldus Jans voor de microfoon van ESPN. "Ik ben niet tevreden met de uitslag, maar wel over het spel, de wedstrijd en de amusementswaarde. We hadden gewoon moeten winnen. In de eerste helft vond ik ons al beter. We domineerden, maar dan krijg je een doelpunt tegen uit een corner en na rust omdat je een keer slecht verdedigt."

Een eigen doelpunt bracht het geloof bij de Tukkers weer helemaal terug, waarna het echt eenrichtingsverkeer werd. Meerdere keren stond Go Ahead Eagles met elf man in het strafschopgebied om te verdedigen, zo zag ook Jans. "Go Ahead Eagles moest steeds verder terug. Via de zijkanten hebben we ontzettend veel gecreëerd. We draaien het helemaal om en daarna hadden we ook nog genoeg kansen. Deze wedstrijd hadden we gewoon moeten winnen."

Ondanks het puntverlies blijven de Tukkers wel vijfde staan op de ranglijst, al is nummer vier AZ inmiddels uitgelopen. Dat gat is nu drie punten. Volgende week hebben Jans en zijn manschappen een uitwedstrijden tegen RKC Waalwijk op het programma, terwijl de Alkmaarders het tegen nummer drie Feyenoord opnemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen