Slot en Perez zijn het eens over 'botsauto' Jahanbakhsh

20 februari 2022, 21:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Alireza Jahanbakhsh scoorde zondagmiddag op geweldige wijze de laatste treffer in het met 3-1 gewonnen duel tegen SC Cambuur. Eerder in de wedstrijd wist [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/397806/boem-sinisterra-solliciteert-met-knal-naar-doelpunt-van-het-jaar/,_blank,Luis Sinisterra] ook al op een prachtige wijze te scoren. Kenneth Perez vond het niet moeilijk om tussen beide doelpunten te kiezen: hij gaf de voorkeur aan de Colombiaan.

"Bij Sinisterra zie je zo'n doelpunt vaker. De pass van Orkun Kökçü is veel te hard, maar hij controleert hem heel goed en schiet hem dan zo mooi binnen. Die van Jahanbakhsh was ook mooi, maar volgens mij meer toeval. Hij leek deze wedstrijd wel een botsauto, liep tegen alles en iedereen op", is de duidelijke mening van de Deen bij ESPN.

Arne Slot was het eens met de kritiek van de analist. "Ali had veel balverlies. Hij was ook wat ongelukkig. Bij 1-1 zette hij Bryan Linssen alleen voor de keeper, maar hij maakte dat niet af. Soms stoor ik me wel eens aan Ali, maar aan de andere kant is het ook een kwaliteit: als hij wat minder in de wedstrijd zit, blijft hij maar gaan en forceren. Je kan ook wat simpeler gaan spelen, maar hij kapt naar binnen en schiet de bal binnen", doelt Slot op de treffer.

Lees ook: Aursnes mist kraker tegen AZ

De trainer van de Rotterdammers zou ook de voorkeur geven aan het doelpunt van Sinisterra als hij moet kiezen. "Beide zijn prachtige doelpunten. Aan de eerste ging een schitterende aanname vooraf, daarom zou ik voor die kiezen", besluit de oefenmeester, die de drie punten dus pakte tegen zijn oude club Cambuur. Daarmee blijft de ploeg derde staan op de ranglijst.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen