Conte twijfelt over Spurs-toekomst: "Misschien niet de juiste man"

24 februari 2022, 08:30

Antonio Conte heeft woensdagavond na de 1-0-nederlaag van Tottenham Hotspur bij Burnley op de persconferentie opvallend gereageerd over zijn eigen positie bij de Londense club.

"In de laatste vijf wedstrijden spelen we als een club in degradatienood", zei de 52-jarige Conte. "Dat is de realiteit. Het is me nog nooit gebeurd dat ik vier van mijn laatste vijf competitiewedstrijden verlies. Voor Tottenham moet dit ook een ramp zijn."

"Ik ben hier gekomen om de club te helpen, maar het zou goed kunnen dat we dit seizoen als tiende, twaalfde of dertiende eindigen, en dan heb ik de club niet vooruit geholpen", vervolgt de Italiaan. "Misschien ben ik nu niet de man die de situatie kan veranderen. Ik ben te eerlijk om mijn ogen te sluiten en op dezelfde voet verder te gaan."

Tottenham boekte afgelopen zaterdag nog een knappe zege bij koploper Manchester City. De ploeg van Conte verloor in de drie voorgaande Premier League-duels van Chelsea, Southampton en Wolverhampton Wanderers en was dus ook niet opgewassen tegen Burnley.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen