Zelfkritische Gravenberch houdt vertrouwen: "Je mag dromen"

24 februari 2022, 09:52
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-gravenberch">Ryan Gravenberch
M, VM (C) - Liverpool
€39M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-jiro-gravenberch">Ryan Gravenberch mocht woensdagavond weer eens in de basis beginnen bij Ajax, maar hij kon zijn visitekaartje niet afgeven. De middenvelder was niet blij met het 2-2 gelijkspel en ook niet met zijn eigen wedstrijd.

"Het was een hele lastige wedstrijd, ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik er allemaal over moet zeggen. Benfica is een goede ploeg. Ze loeren op de counter, dat zag je bij die tweede goal, daar zijn wij niet goed mee omgegaan. Soms waren we te slordig, dan kwamen zij er snel uit. Dat mag ons eigenlijk niet overkomen. We moeten daar goed naar gaan kijken", aldus Gravenberch voor de camera van RTL. "Ik denk dat de uitslag van 2-2 uiteindelijk wel terecht is."

Gravenberch moest de afgelopen wedstrijden vanaf de bank toekijken omdat Erik ten Hag koos voor Davy Klaassen, waardoor Steven Berghuis de positie van het talent innam. "Of ik verbaasd was dat ik speelde? De trainer maakt de keuzes. Ik moet elke wedstrijd dat hij mij opstelt ready zijn", aldus de middenvelder, die erkent dat hij extra druk voelde nu hij weer eens mocht starten. "Je moet dan weer laten zien dat je erin hoort als je mag spelen, maar dat was vandaag lastig."

Hij was dan ook kritisch over zijn eigen wedstrijd. "Ik ben niet tevreden over mezelf. Ik houd ervan om veel de bal te krijgen, maar het was deze wedstrijd lastig om vrij te komen. Daardoor heb ik ook niet zo veel ballen gehad. Ik moet het de volgende wedstrijd dan maar laten zien", stelt Gravenberch, die wel vertrouwen houdt dat hij met zijn ploeggenoten de returnwedstrijd gaat winnen. "Als speler moet je altijd dromen. Wij willen doorgaan in de Champions League."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen