'Ongelukkige Lukaku zoekt contact met Inter-baas voor terugkeer'

24 februari 2022, 11:50

Romelu Lukaku lijkt bezig aan zijn laatste maanden bij Chelsea. De spit kwam afgelopen zomer met hoge verwachtingen naar Londen na een uitstekend seizoen bij Internazionale. De aanvaller zou niets liever willen dan terugkeren bij de Italiaanse club.

Met dat nieuws pakt La Gazzetta dello Sport uit. De aanvaller maakte afgelopen seizoen nog de overstap van 113 miljoen euro naar Stamford Bridge, maar het lijkt dus bij één jaar te blijven. Lukaku heeft dit seizoen niet kunnen imponeren en het geduld van trainer Thomas Tuchel lijkt op te zijn. in het Champions League-duel met Lille OSC werd de spits namelijk op de bank gehouden. Buitenspeler Christian Pulisic speelde als gelegenheidsspits.

Lukaku zou al contact hebben gehad met Steven Zhang, de eigenaar van Internazionale. Hij wil graag terugkeren in Milaan en zou daarvoor zelfs een deel van zijn salaris willen inleveren. Of de club ook oren heeft naar een rentree, is overigens maar de vraag. De harde kern bestempelde hem als 'verrader', omdat hij volgens hen vertrok wegens het geld. Het is dus de vraag of zijn wens uit gaat komen.

Afgelopen weekend mocht de Belgische spits wel beginnen bij Chelsea. Dat werd een pijnlijke wedstrijd, aangezien hij in negentig minuten slechts zeven keer de bal raakte. Daar zat ook de aftrap van de eerste helft bij. Dinsdagavond zat hij dus op de bank bij de Engelse Champions League-winnaar van afgelopen seizoen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen