Dit is de opstelling van Vitesse voor de return tegen Rapid Wien

24 februari 2022, 20:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Thomas Letsch heeft de opstelling van Vitesse voor de return tegen Rapid Wien in de play-offs van de Conference League bekendgemaakt. De Duitse oefenmeester heeft ten opzichte van het zwaarbevochten gelijkspel tegen FC Utrecht van afgelopen zondag (1-1) één wijziging doorgevoerd.

Dat is ook nog eens een noodgedwongen wijziging. Loïs Openda kreeg vorige week in Oostenrijk namelijk een gele kaart en is geschorst voor de return in de GelreDome. De van Club Brugge gehuurde spits wordt vervangen door Adrian Grbic, die op zijn beurt afgelopen weekend met rood van het veld werd gestuurd.

Vitesse moet het tegen Rapid Wien opnieuw stellen zonder Riechedly Bazoer, die een periode ziek is geweest en nu weer moet worden opgetraind. Thomas Buitink ontbreekt in de selectie omdat hij zojuist vader is geworden. Danilho Doekhi,  Sondre Tronstad, Maximilian Wittek moeten vanavond op hun tellen letten: zij zijn bij een volgende gele kaart geschorst voor de eventuele eerste wedstrijd in de achtste finale.

Vitesse bereikt de laatste zestien van de Conference League als het voor eigen publiek de 2-1 nederlaag uit de heenwedstrijd weet weg te poetsen. Bij de Oostenrijkers was vorige week Ferdy Druijf trefzeker. De AZ-huurling heeft vanavond opnieuw een basisplaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen