Media over 'perfecte wedstrijd' Frenkie: 'Was Maradona waardig'

25 februari 2022 – Frenkie de Jong heeft donderdagavond in de Europa League-wedstrijd tegen Napoli veel indruk gemaakt op de Spaanse media. FC Barcelona won met 2-4, mede door een prachtige treffer van De Jong, die de bal met veel gevoel vanaf de zestien in de kruising krulde. In Spanje zag men eindelijk weer eens de geniale De Jong van een jaar geleden.

Media over 'perfecte wedstrijd' Frenkie: 'Was Maradona waardig'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mundo Deportivo zag hem niet alleen zonder bal uitblinken, maar vond hem ook aan de bal heel sterk. 'Hij had een prima goal van buiten de zestien voor de 0-2, een schot van ver, iets waar hij zelf te bescheiden voor is om vol trots over te spreken. De Jong zette agressief en hoog druk en kon daar zelf goed onderuit spelen. Hij had ook een belangrijk aandeel bij de 1-4 van Aubameyang. Een van zijn beste wedstrijden bij Barça.'

SPORT zag De Jong zelfs een bijna perfecte wedstrijd spelen en bekroonde zijn optreden met een 9. 'Hij was in de opbouw steeds de eerste die onder de druk uit kwam, als een wild zwijn, en trok een perfecte wedstrijd uit zijn hoge hoed, Maradona waardig. Met het andere been dan Maradona zou doen, tekende hij aan voor de tweede van de azulgranas. Een van zijn meest complete wedstrijden met het Barça-shirt, alles ging goed voor hem. Dit is de Frenkie die we willen zien'.

Iniestazo zag eveneens een wederopstanding van De Jong en gaf hem een 9,5. 'De beste De Jong is teruggekeerd. Eindelijk lijkt hij zich te hebben aangepast aan wat Xavi van hem wil, met het durven tonen van zijn grote vermogen om de slag op het middenveld te winnen. Inmiddels heeft hij bovendien bewijs achtergelaten van wat Xavi in aanvallend opzicht wil zien met een voortreffelijke goal in de bovenhoek.'

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd