Slot onder indruk van Partizan, dat nog ongeslagen is in Servië

25 februari 2022, 15:27

Arne Slot sprak vrijdagmiddag de pers toe om zijn contractverlenging toe te lichten en vooruit te blikken op de ontmoeting met zijn oude club AZ, maar reageerde ook op de loting voor de achtste finale van de Conference League. Daarin zal Feyenoord moeten zien af te rekenen met Partizan Belgrado, de koploper van de Servische competitie.

Het wordt voor Slot de tweede keer in zijn trainerscarrière dat hij Partizan tegenkomt. Drie jaar geleden nam hij het met AZ in de groepsfase van de Europa League op tegen de Servische topclub. Zowel de thuis- als uitwedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Voor AZ was het voldoende om door te stoten naar de knock-outfase.

Op 10 en 17 maart neemt Slot het met Feyenoord op tegen Partizan. "'Je gaat snel de ranglijst bekijken en dan zie je dat we voor de verandering weer een ploeg treffen die in competitieverband nog niet heeft verloren. Ze hebben maar twee keer gelijkgespeeld, de andere wedstrijden wonnen ze. Met Slavia Praag hadden we dat eerder ook al", aldus de trainer, geciteerd door Voetbal International.

Feyenoord had ook Bodø/Glimt, Olympique Marseille, Leicester City, PAOK Saloniki of Slavia Praag kunnen loten. "In deze fase van het toernooi is elke tegenstander lastig. Het is dus een ploeg die het in de competitie extreem goed doet en in Europa versloegen ze Sparta Praag, wat een knappe prestatie is. We treffen een sterke tegenstander, maar dat geldt voor Partizan ook."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen