Marsman tussen de wereldsterren: "Eén keer op de foto gegaan"

26 februari 2022, 12:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Nick Marsman stond vorig seizoen nog geregeld onder de lat bij Feyenoord, maar speelt zijn wedstrijden dit seizoen voor het Amerikaanse Inter Miami. Dat de verschillen groot zijn, is duidelijk. Zo vertelde de 31-jarige doelman bij zijn nieuwe club geregeld grote namen tegen het lijf te lopen.

Dat geldt sowieso voor David Beckham, die eigenaar is van de club. Zijn eerste ontmoeting met de voormalig topspeler omschreef Marsman als 'best indrukwekkend'. "Hij heeft toch wel een bepaalde uitstraling en charisma. Twee weken na mijn komst kwam hij voor het eerst in de kleedkamer en gaf hij iedereen een hand. Als hij in Amerika is, is hij ook meteen iedere dag op de club. Hij kijkt onze trainingen, maakt een praatje en traint af en toe zelfs mee", vertelde Marsman in een uitgebreid gesprek met Voetbal International

Op 46-jarige leeftijd druipt de klasse er op het trainingsveld nog altijd vanaf. "Op een dag waren we corners aan het oefenen. Het veld was wat slechter rondom de cornervlag. De meeste jongens kregen de bal bijna niet van de grond en begonnen allemaal naar het veld te wijzen. David stond even te kijken, legde de bal neer en krulde 'm zo bij de tweede paal binnen. Hij zei: 'kijk jongens, zo moet het.'"

Marsman speelt in Miami ook samen met Gonzalo Higuaín en Blaise Matuidi en treft daarnaast geregeld andere beroemdheden. Zo ontmoette hij grote namen als Paul Pogba, American Football-grootheid Tom Brady of zanger Marc Anthony. "Ik ben één keer op de foto gegaan", zo vertelde de doelman. "Dat was toen Ronaldinho op de club was. Hij is gewoon een legend." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen