'Geheime ontmoeting: Barça praat over Haaland en Mazraoui'

26 februari 2022, 15:56

FC Barcelona werkt achter de schermen hard aan de komst van zowel Erling Haaland als Noussair Mazraoui. Voorzitter Joan Laporta en adviseur Jordi Cruijff zouden onlangs in het geheim het kantoor van Mino Raiola in Monaco hebben bezocht. De zaakwaarnemer is begeleider van beide spelers.

Dat wist De Telegraaf vrijdagavond te melden. Hoewel FC Barcelona normaal gesproken weinig te besteden heeft, is de hoop op de komst van Haaland dus nog altijd aanwezig. De spits van Borussia Dortmund zou komende zomer voor 75 miljoen euro op te halen zijn. Daar komt uiteraard ook nog een fors salaris bij kijken, waar Laporta, Cruijff en Raiola dus over gesproken zouden hebben. De krant noemde een bedrag van tussen de 25 en 30 miljoen euro per jaar.

Mazraoui is op het oog een realistischer target. De rechtsback beschikt bij Ajax over een aflopend contract en heeft al aangegeven dit niet te willen verlengen. Hij stelde destijds ook al met verschillende clubs gesproken te hebben, al wordt hij voornamelijk gelinkt aan Barcelona. Zelf ziet hij een stap naar de ploeg van Xavi naar verluidt wel zitten en ook het salaris van de Ajacied zou volgens De Telegraaf geen probleem moeten vormen.

Ondanks de Haaland-geruchten zal Barcelona zich ook komende zomer sowieso vooral op transfervrije spelers moeten richten. In die categorie kwamen in de Spaanse media deze week al diverse namen naar voren. Zo zouden de Catalanen Juventus-aanvaller Paulo Dybala en Chelsea-duo César Azpilicueta en Andreas Christensen op het oog hebben. 

Lees ook: Transferweekje: Ajax jaagt op talenten

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen