Gewisselde Kluivert pakt rood, oud-tukker redt voormalig Ajax-beul

26 februari 2022, 19:05

Justin Kluivert leek de zaakjes aardig op de rit te hebben bij OGC Nice, maar heeft zich tegen Strasbourg van zijn slechte kant laten zien. De Nederlander werd na een ruim uur al naar de kant gehaald, maar kreeg het vijf minuten voor tijd toch voor elkaar om nog rood te pakken. Door het 0-0 gelijke spel biedt Nice PSG de kans om nog verder uit te lopen.

Kluivert was de afgelopen weken juist in bloedvorm. Tegen nummer drie Olympique Marseille was hij de grote man met twee goals en een assist en tegen Angers kroonde hij zichzelf tot matchwinner door het enige doelpunt van de wedstrijd te maken. Nu is hij dus de schlemiel, al is het niet helemaal duidelijk waarvoor hij de rode kaart kreeg. Naar verluidt heeft hij wat geroepen richting de vrouwelijke scheidsrechter Stéphanie Frappart. Eerder had Dante al rood gekregen namens Nice.

Ünal neemt Getafe bij de hand

Voormalig FC Twente-speler Enes Ünal is in zijn eentje bezig om voormalig Ajax-beul Getafe voor degradatie te behoeden. De Turk is de laatste weken in bloedvorm: hij was met een goal verantwoordelijk voor een gelijkspel tegen Alaves, voor drie punten tegen Real, scoorde tegen Granada (4-2 winst), maakte er twee tegen Levante (3-0 winst), twee tegen Atlético (4-3 verlies) en was nu weer goed voor een punt met twee treffers (2-2 tegen Alaves).

Zo is Getafe opgeklommen van onder de streep, naar zes punten erboven. De Spaanse media waren dan ook lyrisch over zijn optreden en voorspellen deze zomer een toptransfer. Zijn optreden was 'gigantisch' en hij vertoonde een flinke portie 'magie' volgens Marca en SPORT.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen