Lewandowski sneert naar Bayern: "Dat hoor ik dan voor het eerst"

26 februari 2022, 22:26

Robert Lewandowski heeft nog een contract tot de zomer van 2023. De Poolse spits scoort aan de lopende band, waardoor Bayern München hem ongetwijfeld graag langer aan boord wil houden. De contractonderhandelingen tussen beide partijen lijken voorlopig uit te blijven en Lewandowski heeft zich nu in de media hard uitgesproken tegenover de clubleiding.

Voor de wedstrijd van Bayern München tegen Eintracht Frankfurt verscheen directeur Hasan Salihamidzic voor de camera. Hij werd gevraagd naar de situatie en Salihamidzic vertelde Lewandowski dolgraag te willen behouden voor Bayern. Tegenover Sky Sports Deutschland reageerde Lewandowski daar getergd op.

"Nou, dat hoor ik dan voor het eerst." BILD meldde eerder al dat er opmerkelijk genoeg nog helemaal geen gesprekken zijn geweest tussen het management van Lewandowski en de clubleiding. Sterker nog, Bayern heeft zelfs nog niet één keer aangedrongen op een gesprek. Dat leidt dus tot irritatie bij de spits, die de waardering daardoor niet genoeg voelt.

Lees ookPolen weigert play-offduel met Rusland: "Tijd voor actie"

Transferspecialist Fabrizio Romano tipt zelfs andere clubs al: 'Houd de situatie van Lewandowski goed in de gaten.' Mocht de speler niet verlengen bij Bayern, wordt het wellicht interessant voor de club om het komende zomer van de hand te doen, om er nog een mooi bedrag voor te krijgen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen